Meer info

Elke vierkante meter telt!

Meer info over de giften

 

  • 1m² steun:

Door 8 euro te steunen aan Boom² bieden we de mogelijkheid aan om met een klein bedrag toch mee te helpen bosuitbreiding te steunen. Zoals we allemaal weten maken vele kleintjes één groot. Dit is dan ook wat we willen bereiken met dit steunpakket. De kans geven om het goede doel te steunen met een beperkte bijdrage. Dit bedrag moet slecht éénmalig worden gestort. Het is dus niet zo dat je elke maand opnieuw een vast bedrag moet storten.

 

  • 3m² steun:

Deze formule is uitgebereider dan de vorige formule in die zin dat er in het bos boom aangeplant wordt dankzij u steun. Bovendien wordt je door deze formule te sponsoren automatisch lid van Boom² vzw. Meer info over wat dit lidmaatschap nu precies inhoudt vind je onderaan de pagina. Je mag alvast mee op het spetterende Boom² weekend!

 

  • 5m² steun:

Vanaf 5m² steunt u de aanplant van 2 bomen. Bovendien wordt je door deze formule te sponsoren automatisch lid van Boom² vzw. Meer info over wat dit lidmaatschap nu precies inhoudt vind je onderaan de pagina. Je mag alvast mee op het spetterende Boom² weekend! Als laatste wordt u naam vermeld bij sponsors op het infobord die bij het bos zal worden geplaatst.

 

  • 12m² steun:

Door het sponsoren van 12m² steunt u de aanplant van 5 bomen. U wordt ook automatisch lid van Boom² vzw. Meer info over wat dit lidmaatschap nu precies inhoudt vind je onderaan de pagina. Je mag alvast mee op het spetterende Boom² weekend! Uw naam wordt vermeld bij sponsors op het infobord die voor het bos zal worden geplaatst. Het unieke aan deze formule is dat uw naam wordt gegraveerd in 1 van de zitbanken die in het bos komen te staan.

 

  • 25m² steun:

Door het sponsoren van 25m² steunt u de aanplant van 10 bomen.. U wordt ook automatisch lid van Boom² vzw. Meer info over wat dit lidmaatschap nu precies inhoudt vind je onderaan de pagina. Je mag alvast mee op het spetterende Boom² weekend! Uw naam wordt vermeld bij sponsors op het infobord die voor het bos zal worden geplaatst. Verder steunt u ook de plaatsing van een nestkast in het gebied.

 

  • 100m² steun:

Door het sponsoren van 100m² wordt u automatisch lid van Boom² vzw. Meer info over wat dit lidmaatschap nu precies inhoudt vind je onderaan de pagina. Je mag alvast mee op het spetterende Boom² weekend! Uw naam wordt vermeld bij sponsors op het infobord die voor het bos zal worden geplaatst. Het unieke aan deze superformule is de aanleg van een poel die uw naam zal dragen.

 

Copyright @ All Rights Reserved